Подкрепата за „Патриоти за Валери Симеонов” нараства


Подкрепата за „Патриоти за Валери Симеонов” нараства
13 Май 2019, Понеделник


НФСБ са показали, че вършат работа в полза на хората и са го направили с реални действия, а не само на думи, категорични са избиратели от Велико Търново и Габрово

Автор: Десант

Подкрепата за Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) е нараснала три пъти според социологически проучвания. Това коментираха симпатизанти на родолюбивата коалиция от Велико Търново и Габрово по време на срещи с водача на листата Валери Симеонов и шестата в нея Венера Тодорова. 

Хората в двата града също заявиха подкрепата си, подчертавайки, че досега единствено Валери Симеонов и народните представители на НФСБ са показали, че вършат работа в полза на хората и са го направили с реални действия, а не само на думи.

„Подкрепата от тук нататък ще се повишава още, защото винаги има едно закъснение при отчитането на електоралните нагласи. За разлика от други партии, които тръгнаха с много пари, ние практически тръгнахме със скромни средства и така си продължаваме.  Но за сметка на това пък -  все по-голяма инерция набира нашата кампания от една страна, а от друга - все повече хора си спомнят за тези, които вършат работа и ги разпознават.

С други думи - грамотността по отношение на Европейските избори съвсем естествено нараства с всеки изминат ден и с всяка изминала седмица. Така че аз нямам никакви съмнения за резултатите от тези избори”, подчерта Валери Симеонов.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки