Вицепремиерът Марияна Николова е на официално посещение в Украйна


Вицепремиерът Марияна Николова е на официално посещение в Украйна
13 Май 2019, Понеделник


По време на визитата ще открие мемориална плоча по случай 100-годишнината от установяването на дипломатически отношения между България и украинската страна

Автор: Десант

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова е на официално посещение в Украйна на 13 и 14 май, съобщават от правителствения пресцентър.

Николова ще се срещне с първия вицепремиер и министър на икономическото развитие и търговията на Украйна Степан Кубив. При разговорите ще бъдат обсъдени широк кръг от двустранни въпроси. Визитата цели поддържане на политическия диалог и по редица теми от европейския и международния дневен ред.

След работната среща на официална церемония двамата ще открият мемориална плоча по случай 100-годишнината от установяването на дипломатически отношения между България и Украйна.

В рамките на посещението вицепремиерът Николова ще се срещне с представители на българската общност начело с Антон Киссе, депутат във Върховната рада и председател на Асоциацията на българите в Украйна.


В категории: Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки