Вицепремиерът Николова: Целта ни е България да стане целогодишна туристическа дестинация


Вицепремиерът Николова: Целта ни е  България да стане целогодишна туристическа дестинация
11 Май 2019, Събота


За правителството туризмът е от основните приоритети, залегнали в управленската програма - категорична бе тя

Автор: Десант

След Варна заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова провери в петък подготовката на контролните органи за летния сезон и в Бургас.

„За правителството туризмът е от основните приоритети, залегнали в управленската програма. Изпълнителната власт е последователна в постигне на целта си в този сектор - утвърждаването на България като целогодишна туристическа дестинация“, изтъкна Николова по време на ежегодната среща с браншови организации, представители на местната и държавната власт.

Вицепремиерът акцентира върху усилията за справяне с недостига на работна ръка чрез множество законодателни и нормативни промени.

„Във фокуса на правителството продължава да бъде подобряването на инфраструктурата, която е в основата на развитието на региона“, каза още Николова и даде примери с реконструкцията на трасето Слънчев бряг – Бургас и ремонта на ключови части от пътната мрежа в областта.


В категории: Новини

6
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
6
още нещо
12.05.2019 09:39:55
0
0
Още съвети? В преносен смисъл, при едно чистене, примерно даже домашно....в сложни конфигурации, натрупвания, оплитания, каши, хаос от различни естества... Има организация. Ако искате я/го напишете като план/версии - одбряване, официални неща. не домашни. Винаги се добавя, преорганизира... почистващи средства, материали, ръкавици.... безопасности и.... - оглежда се предлагането, да се избере качествено.... За да има най-добри ефекти. така се работи навсякъде.... добросъвестност и интелигентност и се цени....
5
имаше ли "Ура"
11.05.2019 18:34:06
0
0
Последва ли "Ура" и бурно ръкопляскане?
4
Бонус
11.05.2019 18:29:00
0
0
Поставя се или се постави Туризмът в центъра на туризма, а не градът, литературата. Градът - остана в периферията. А всъщност е обратното... такова нещо никъде в света нема.... Не тия цигански конкурси, шоу.... те и тука, са в периферията!!!! Ами хората как си правят държавите.... не става иначе....
3
своето значение
11.05.2019 17:03:00
0
0
Ако фонът е достатъчно наситен, както следва да бъде....но са и в унисон мислите, литературите/каузите както на министрите, така и този фон и фонд. Гражданствеността.... По-схематизирани изявления, доклади - имат своето значение. Данни, статистика, обсъждания....
2
с литературата първо
11.05.2019 16:45:46
0
0
Започнете с литературата/каузата.... и после другите неща, в един по-широк спектър или палитри, история изкуства, краезнание....също философия, спомени, за да се изгради мисълта... Втори опит.
1
на обратната
11.05.2019 16:38:22
0
0
Да с тия евро-проекти - определено. Няма съмнение. (на обратната, да не си говорим)
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки