Валери Симеонов: Аз съм човек на действието и мисля, че съм го доказал


Валери Симеонов: Аз съм човек на действието и мисля, че съм го доказал
10 Май 2019, Петък


Българските евродепутати трябва да следят нещата в зародиш, а не да скачат при свършен факт, категоричен е лидерът на НФСБ

Автор: Десант

„Искам да стана български евродепутат, не евродепутат”. Така лидерът на НФСБ Валери Симеонов отговори на въпроса на Цветанка Ризова в предаването „Лице в лице” по Btv тази вечер.

„Аз съм човек на действието, мисля, че съм го доказал. И като такъв мога да бъда полезен в Европейския парламент”, добави Валери Симеонов. Той е водач на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)”, която се явява с №1 в бюлетината на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент.

Валери Симеонов беше категоричен, че българските представители в ЕП трябва да следят нещата в зародиш, а не да скачат при свършен факт. И трябва да търсят съмишленици сред останалите държави – най-вече сред източноевропейските, като Румъния, Унгария, Словакия, Чехия, Полша.

„Например,  както преди четири години никой не говореше за пакета „Мобилност”, сега никой не говори за минималните нива на преките данъци, които се опитват да наложат Франция и Германия.

В момента само косвените данъци са регламентирани от Европейския съюз. А когато става въпрос за преките данъци – това са „Данък общ доход”, дивидентите? Там България е определила 10 %.

Но Франция и Германия искат до определят един минимум, който да е по-висок. А това в никакъв случай не прави България конкурентноспособна, нито пък съдейства за развитието на българската икономика. На това трябва да се противопоставим. То се подготвя в момента. Трябва да бъдем изключително внимателни”, посочи Валери Симеонов.

Подчертавайки, че слоганът на коалицията е „Вместо думи – действия”, той припомни свършеното от него като вицепремиер и депутат, и от останалите народни представители в НФСБ като осигуряването на тишина и спокойствие по българските курорти, борбата за Банско, защитата на дребния и средния бизнес и други.

„Казвам това, защото съм убеден, че когато един човек се представя пред избирателите си – той трябва да го направи със свършеното, а не с думичката „ще”, заяви Валери Симеонов.


В категории: Политика

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
"Социална" медицина?
10.05.2019 12:48:38
0
0
Въведена е/била "Социална" медицина в България.... И 2 млн граждани ги няма - и никой не реагира!!!!!!!!!!!!!
Това е "Социална" медицина. A не Хуманна, медицина.........?????????
2
изтрити
10.05.2019 10:14:08
0
0
1) А не. Не сме доволни от лекарите....Останали са или по-точно бяха останали....от старите генерации, религия. Или в съвсем близък контакт с тях.... Тук-там нещо. Медицински У-т в Бургас. Има съвсем близо до Бургас - Варна, Ст. Загора. Северозападна България - нито един университет!!!! Филиал на Русенския у-т, технически факултет във Видин, преди 1-2 години. И Свободен У-тет има във Бургас... Нали така НФСБ???? С толкова престъпност, мръсотия.... Къде са професионални организации, синдикати... сигурности, консилиуми, организации???? Къде са поръчани, къде са доклади... Инициативи. какво има да се чудят....
2) Няколко случая на мои познати, със езикови гимназии. Предлага им се университетска кариера, място... Бяха ужасени от алчности, изватености, реформи... ужасени!!! напуснаха, нанов кандидатстваха, всичко издръжка, пари... само и само да се махнат. въобще не вярвам на никакви лекари.... Изписват някакви лекарства, най-скъпите, примерно на пазара. Оказва се че има по-евтини... Какво се сесещат, какво забравят... кой как му е промиван мозъка през тоталитаризма... Защото с добрата фитотерапия, школа - никой никога не изписва, съветва!!!! хайде сега ми кажете и- и това какво е?????

3) и някакви кодове - за диагнози!!! Какво е това??? как да се провери.... Явно нещата са ???? И хората са ужасени и напускат.... А сега- какъв прием? пилитика със заетост.... малко натам отиват нещата... Къде се правят/строят нови болници???? на супер-натоварени асфалти.... Тука - не са пътища, ами асфалти... И нови болници. кой дава разрешение?????
1
нов коментар
10.05.2019 10:12:33
0
0
Защо сте изтрили за откриване на Мед. У-т Бургас - коментарите??? Ще ги върна.
Явно с лекарите -трябва външни хора да водят разговори, се противопоставят, или спорят. Нито си знаят добре "лексиката"!!!! Изключително нахални, специално тези от Бургас. и доста от София. Със сигурност. За меките уж умения ли...(няма как да си развие човек лексиката тука) няма да се говори. а само за професионализъм и поне се знае, че имат клетви. Нищо че Бургас от тоталитаризма е известен с музиканти и поети... , които всички обичаме. и изтрите коментари.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки