Няма да мълчим, когато в ЕП се прокарват опасни за България законопроекти


Няма да мълчим, когато в ЕП се прокарват опасни за България законопроекти
08 Май 2019, Сряда


Това заяви водачът на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и СЕК)” – Валери Сименов на среща със симпатизанти и активисти на родолюбивата коалиция в Благоевград

Автор: Десант

„Ние знаем за какво отиваме в Европейския парламент. Ще се борим и ще отстояваме позицията на страната ни. Няма да говорим за това, за което всички говорят традиционно, а ще действаме както досега и ще продължаваме да показваме какво постигаме в интерес на българския народ”.

Това заяви водачът на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Сименов на среща със симпатизанти и активисти на родолюбивата коалиция в Благоевград.

Той продължи обиколката си в региона след срещи с хората в Сандански и Петрич по-рано днес.
Валери Симеонов беше категоричен, че представителите на коалицията в Европейския парламент ще защитават малкия и среден бизнес и няма да си мълчат когато се прокарват опасни за България законопроекти.

„ Ще работим като се обединяваме със страните, с които имаме общи интереси и така ще увеличим шансовете повече законопроекти в интерес на българския народ да бъдат приемани. По този начин България ще има достойни представители в Европейския парламент”, заяви Валери Симеонов.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)”  се явяват на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в изборната бюлетина.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
само декларации
08.05.2019 11:15:04
0
0
Никой не пита какво е свършено???? Никой не говори - за криза и кризи!!!! ЕС - криза. БПЦ - криза. Светият престол - папа Беноа, сега Франциск (е как се избират транскрипциите на имената - също не ясно)... очевидно в кризи... Там поне - скандали излизат, критики... а тука??? Нещо се има разминаване в диалозите- ама никой не пита. Няма въпроси. Само декларации...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки