Изложение „Доверете се на българското” отваря врати в столичния ЦУМ


Изложение „Доверете се на българското” отваря врати в столичния ЦУМ
07 Май 2019, Вторник


75 % от участниците са малки фирми

Автор: Десант

От 8 до 19 май в Изложбена зала ЦУМ ще се проведе  15-то  издание на  търговско изложение „Доверете се на българското”, организирано от  Българската търговско-промишлена палата.

Участие в изложението ще вземат над 40 фирми – производители и търговци,  които предлагат различни български продукти в следните области: храни, козметични продукти, облекло, трикотаж, обувки, чанти, детски артикули, бижутерия, сувенири, стоки за бита и други.

75 % от участниците са малки фирми.

Само по време на изложението ще може да се закупят продукти от малки български фирми, които представят своите изделия само по изложения. Потребителите ще могат да се сдобият с  разнообразни български стоки.

Ще бъдат представени най-новите колекции спортни и елегантни облекла за летния сезон на атрактивни цени. Ще може да закупите чанти и обувки от естествена кожа.  На изложението ще може да намерите и нови модели шапки и аксесоари. Фирма от Пловдив ще предложи мъжки елегантни и спортни ризи и панталони. Ръчно плетени дрехи със сценарии ще представи фирма от Варна. Фирми от Русе, Стара Загора и София ще представят разнообразие от детски облекла и трикотаж.

Посетители ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието. По време на изложението ще се представят серия продукти, които са на основата на натурални компоненти - висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове, които спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

В допълнение посетителите ще могат да опитат вино от арония и малина, както и да разберат повече за хранителните добавки.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки