В Смолян изразиха подкрепата си за коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“


В Смолян изразиха подкрепата си за коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“
05 Май 2019, Неделя


Хората в този край отчетоха направеното от родолюбивата партия до момента като законодателни инициативи, дарителски акции за храмове и паметници, развитието на туризма

Автор: Десант

Членове и симпатизанти на Национален фронт за спасение на България от Смолян и областта изразиха подкрепата си за коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ е СЕК)“. На среща с тях при препълнена зала водачът на листата на партията за предстоящите европейски избори Валери Симеонов отговаряше на множество въпроси, свързани с предстоящия вот и програмата на партията за него.

На срещата присъстваха още зам.-председателят на НФСБ Данчо Хаджиев, както и Венера Тодорова – шеста в листата на коалицията, и Славчо Атанасов на 17 позиция.

„Това, което ще правя в Евопарламента, ще е продължение на дейността ми в България, на защитата на българските интереси и на последователната ми борба срещу. Мога да дам пример с американските централи „Марица” 1 и 3, чиито договори трябва да бъдат прекратени, защото ощетяват българската енергетиката.

България само със 17 депутати няма особени шансове, но е много важно да се вземе по-активно участие в подготовката на нормативните актове, в една по-прецизна предварителна оценка на въздействието на всеки нормативен документ, който се приема.

Важно е и това да бъде съобразено с малките държави, в частност и с България и за да търси консенсус с бившите социалистически държави, с които имаме най-близки проблеми. Това са неща, които не чуваме в платформите на останалите кандидати, но това са тежките въпроси, които трябват да бъдат решавани и целите, с които трябва да влезе всеки българин в Европейския парламент“, каза по време на срещата Валери Симеонов.



Хората в този край отчетоха направеното от родолюбивата партия до момента като законодателни инициативи, дарителски акции за храмове и паметници, развитието на туризма и др.

Именно заради многото успешни начинания на НФСБ мотото на родолюбивата коалиция е „Вместо думи – действия“. Родопчани твърдо подкрепят Валери Симеонов за предстоящия вот.

„ Много хора искат да отидат и в нашия и в Европейския парламент, но те не са създали и едно работно място до сега. Те не могат да видят какви са действителните проблеми и икономически, и социални. Когато си създал бизнес като Валери Симеонов можеш да взимаш правилни управленски решения и да помагаш на хората, които са те избрали“, каза областният координатор на НФСБ в Смолян Владимир Гърбелов. 

Всеки, който желае да подкрепи родолюбивата коалиция, може да го направи като гласува на изборите за Европейски парламент на 26 май с бюлетина номер 1.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки