Хората във Враца: Ще подкрепим Валери Симеонов, защото е честен политик


Хората във Враца: Ще подкрепим Валери Симеонов, защото е честен политик
02 Май 2019, Четвъртък


Ние сме хората, които приемат патриотизма като ежедневна работа. Не се бием в гърдите, давайки лъжливи обещания, защото ние сме хора на делото, каза лидерът на НФСБ

Автор: Десант

Валери Симеонов е честен и искрен човек, който гони правдата и затова ще получи нашата подкрепа за представител на България в Европейския парламент. Това заявиха симпатизанти на Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” във Враца.

Днес кампанията на родолюбивата коалиция в Северозападна България продължи активно с разговори с хората. Водачът Валери Симеонов и шестата в листата Венера Тодорова се срещнаха със симпатизанти и членове на НФСБ и Средна Европейска класа във Враца и Мездра.

„В Европейския парламент трябва да бъдат изпратени дейни и последователни хора, които да следят проблемите още в зародиш. Защото пакетът „Мобилност” е  от 4 години. Къде бяха нашите депутати през това време?”, реагира Валери Симеонов. Той беше категоричен, че при подобни ситуации трябва да се търсят съмишленици и обединение на интересите на България с други страни в Европейския съюз в лицето на Унгария, Словакия, Полша, Литва, Латвия, Естония и др.

„Ние сме хората, които приемат патриотизма като ежедневна работа. Не се бием в гърдите, давайки лъжливи обещания, защото ние сме хора на делото, които изпълняват всяка една поставена цел”, заяви за представителите в листата на родолюбивата коалиция Валери Симеонов и добави: „Аз съм в политиката, за да бъда полезен за хората. За себе си съм постигнал, каквото съм искал”.




В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки