Борис Ячев: Валери Симеонов e човекът, който изгони лицемерието от българската политика


Борис Ячев: Валери Симеонов e човекът, който изгони лицемерието от българската политика
01 Май 2019, Сряда


Вижте какво каза още зам.-председателят на НФСБ и депутат в 44-то Народно събрание

Автор: Десант

„Валери Симеонов е човекът, който изгони лицемерието от българската политика. Той е политикът, който винаги казва истината – дори и когато тя не е приятна за някого. Политикът, който наложи прямият изказ”. Това заяви зам.-председателят на НФСБ и депутат в 44-то НС Борис Ячев по време на среща със симпатизанти в Пловдив-област. Присъстващите на форума заявиха подкрепата си за родолюбивата коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” и нейния водач Валери Симеонов.

„И понеже Валери Симеонов е човек, който борави с факти, а не с празни думи, ще кажа: Той е вицепремиерът, благодарение на когото България, първа в ЕС изгради ограда за спиране на мигрантския поток. Той е политикът, благодарение на когото цената на тока остана непроменена през последните пет години.Той е лидерът на политическата сила, благодарение на когото доходите на 824 000 пенсионери се повишиха. Макар и не в размерите, които искахме, ако НФСБ и патриотите имаха по-голямо мнозинство в Парламента”, изтъкна Борис Ячев.

Зам.-председателят на НФСБ припомни още, че Валери Симеонов е  вицепремиерът, който пръв повдигна темата за фалшивите ТЕЛК-ове и започна кардинална реформа в системата.

„Той е политикът, който единствен се опълчи на олигарсите.Той е вицепремиерът, който се опълчи на мутрите по Черноморието и който въведе ред – за да станат курортите ни място за почивка. Той е политикът, който показа - не на хартия и със стратегии, а с действие, че в махалите може да има ред. Без етническо напрежение. И го направи в Асеновград и в Шекер махала в Пловдив”, припомни Борис Ячев.

Той припомни, че Валери Симеонов е вицепремиерът, който показа на малкия и среден бизнес, че има държава, която да застане зад него.

„Той е човекът, който спаси моряците ни, забравени от бога и собствената си държава, оставени да гният в атинските затвори. Той е човекът, който бесарабските българи благославят. Вицепремиерът, който показа на българите зад граница, че не са сами. И затова бе удостоен с приза на българите в Украйна „Човек на 2018 година”. Не на последно място – той е лидерът на НФСБ, които заедно със Средна Европейска класа не допуснаха влизането на втора протурска партия в Парламента”, каза още Борис Ячев.

Той бе категоричен, че кандидатите на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” за представители в Европейския парламент са отбор от съмишленици, не просто съпартийци.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
успех
02.05.2019 06:18:51
0
0
Дано няма истерични хора. Малко с шума - не бяха много, а и не са коректни нещата...Ужаси!!! Няма отстъпление няма.. никакво!!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки