Валери Симеонов: В ЕП са нужни хора с конкретни цели за подпомагане на бизнеса


Валери Симеонов: В ЕП са нужни хора с конкретни цели за подпомагане на бизнеса
30 Април 2019, Вторник


Лидерът на НФСБ бе категоричен, че в Европейския парламент трябва да влязат дейни хора, които реално да защитават националните интереси на България

Автор: Десант

„Българският народ трябва да избере своите представители в Европейския парламент в лицето на хора, които имат конкретни цели за подпомагане на бизнеса в България. А не хора, които имат само абстрактни каузи, които да обсъждат по телевизионните студиа, без те реално да доведат до подобряване на бизнеса и жизнения стандарт на хората”.

Това заяви водачът на листата на Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” Валери Симеонов по време на среща с хората в Монтана.



Преди това лидерът на НФСБ разговаря със симпатизанти в Берковица. В късния следобед и вечерта той се срещна с хората в Белоградчик и Видин. 

Заедно с Валери Симеонов на срещите с хората бяха и народният представител в 44-то Народно събрание Росен Живков, кандидатът за депутат в Европейския парламент от листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)” Венера Тодорова и местни активисти на НФСБ и Средна европейска класа.

Във Видин водачът на родолюбивата коалиция бе посрещнат по стар български обичай с хляб и сол, и изпълнение на фолклорен ансамбъл. Така стартира кампанията на родолюбивата коалиция, чието мото е „Вместо думи – действия”.

Заставайки зад това мото Валери Симеонов посочи с факти както е свършил той и депутатите на Националния фронт за спасение на България, и призова видинчани като борбени хора да подкрепят борбената коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)”.

Лидерът на НФСБ бе категоричен, че в Европейския парламент трябва да влязат дейни хора, които реално да защитават националните интереси на България.




В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки