Валери Симеонов: Ние сме партията, която служи на България


Валери Симеонов: Ние сме партията, която служи на България
25 Април 2019, Четвъртък


Това заяви лидерът на НФСБ и водач на листата на "Коалиция за Валери Симеонов - НФСБ и СЕК" по време на представянето на кандидатите за евродепутати

Автор: Десант

„Ние не сме най-великите, най-съвършените. Но ние сме различната партия. Ние сме партията, която служи на България. Защото  България е над всичко. Това заяви Валери Симеонов - лидер на НФСБ и водач на листата.

„По време на избори и на лов се лъже най-много, знаем. Но ние не обещаваме напразни неща. Ние не лъжем. Ние заставаме пред хората с имената си и казваме истината. В нашата листа са хора – здраво стъпили на земята. Хора – доказали се. Никой от тях не е с биография на професионален политик. Но всички са хора, застанали на мястото си. Колко от останалите листи могат да се похвалят с това?” коментира още Валери Симеонов.

„Всички си приличат и ще говорят едно – срещу Истанбулската конвенция, срещу пакта „Мобилност” и срещу мигрантите? А други проблеми няма ли? До всичко това ли се свежда европейската ни политика? А свръхрегулацията? А свръхконцентрацията? Какво направихме за средния и дребния бизнес?”, припомни возачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)”.

„Да припомня и нашата битка от 2015 година – за състоянието и оценката на енергетиката на България /тогава бях председател на назначената временна комисия/ - за прекратяване на договорите с ТЕЦ Марица-Изток 1 и ТЕЦ-Марица-Изток 3, защото те източват България. Европейската комисия е сезирана за тези договори. И не се е произнесла в продължение на пет години. Кой от бъдещите европейски депутати ще се бори да се придвижи този въпрос? Не съм чул. Никой.
А за това трябва да се борим. За българския национален интерес”, категоричен бе Валери Симеонов.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки