„Десант" чества 10-годишен юбилей


„Десант" чества 10-годишен юбилей
24 Април 2019, Сряда


Продължаваме напред

Автор: Десант

На 24 април 2009 г. излиза първият брой на в. „Десант".

Макар вече да не е печатно, а електронно издание, вече 10 години то неизменно отстоява своята кауза - да запознава широката аудитория с малко известни страници от българската история, с интересни личности, с културно-историческото ни наследство, с непознати и красиви места в България, с изконните ни традиции и обичаи и т.н. 

Чрез своите публикации „Десант" се позиционира в медийното пространство като информационно-просветителски,  познавателен сайт с патриотична насоченост.

Обединявайки около себе си една аудитория от мислещи хора – българи, които са наясно, че в тревожни дни на отчуждение и предателство е необходим десант – в сърцата, умовете и душите, сайтът, както и вестникът преди това, отстоява българщината и родолюбието, опитвайки се да повдигне самочувствието ни на един от най-старите и достойни народи на света.

Десет години са нито много, нито малко време. Но е достатъчно, за да даде увереност на екипа, че заедно с читателите ще продължава напред и ще следва неизменно своята мисия на будителство и просветителство.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки