Европейски шампион по бокс в листата на НФСБ за евроизборите


Европейски шампион по бокс в листата на НФСБ за евроизборите
24 Април 2019, Сряда


Втора позиция заема Гергана Микова – един от най-успешните областни управители в цяла България - на Стара Загора, обяви в аванс лидерът на НФСБ Валери Симеонов

Автор: Десант

Шесткратният европейски шампион по бокс от ромски произход Даниел Асенов заема четвърто място в листата на коалици „Патриоти за Валери Симеонов (Национален фронт за спасение на България и Средна Европейска класа)“ за предстоащите евроизбори. Това каза за сутрешния блок „Добро утро, България“ на радио „Фокус“ лидерът на НФСБ и водач на листата Валери Симеонов.

Той уточни, че момчето е само на 24 години, а вече е трети в света на Олимпиадата. Даниел Асенов има пълното основание да присъства и би бил гордост за всяка европейска листа, обърна внимание Валери Симеонов.

„Имам още една причина да го издигна на челно място – той е представител на един селски боксов клуб – село Кукорево, Ямболско. Лично аз съм председател на този боксов клуб. Повече от 20 години този клуб се издържа от телевизия СКАТ и дава невероятни резултати, тъй като треньорът е известният на боксовите среди Димитър Мутафов – той е легенда, създал е едни от най-добрите боксьори в цялата история на България.

Това момче има пълното основание да присъства и е гордост във всяка европейска листа. Неговият помалък брат също тази година стана европейски шампион. Двамата си боядисаха стаята в бяло, зелено и червено – цветовете на българското национално знаме, без никой да ги накара. Понякога сред етносите има такива патриоти, които ни карат засрамено да сведем очи“, коментира лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов посочи другите двама депутати в листата, освен него – Йордан Апостолов и Славчо Атанасов.

Лидерът на листата за евровота допълни, че втора позиция заема Гергана Микова – един от най-успешните областни управители в цяла България - на Стара Загора, както и дългогодишен управител на няколко телевизии.

На трето място е Димитър Карбов – общински съветник във Варна и представител на бизнеса, обърна внимание Симеонов.

На пето място е Ивайло Вагенщайн – общински съветник от Бургас и предприемач, уточни лидерът на коалицията.

Евродепутатът Валери Симеонов ще е такъв, какъвто е бил и досега: човек, който постига поставените цели, праволинеен, честен, прям, упорит и ефикасен, обясни самият лидер на НФСБ.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки