Валери Симеонов: Имаме пълна мобилизация за предстоящите европейски избори


Валери Симеонов: Имаме пълна мобилизация за предстоящите европейски избори
23 Април 2019, Вторник


Естествено, че се борим за присъствие в ЕП, каза след регистрацията на листата в ЦИК председателят на НФСБ


Имаме пълна мобилизация за предстоящите европейски избори. Това каза председателят на Национален фронт за спасение на България Валери Симеонов след регистрация на листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“ (НФСБ и Средна Европейска класа) в ЦИК за участие в европейските избори, цитиран от Агенция „Фокус“.

„Листата ни за изборите за Европейски парламент е съставена от патриоти прагматици, за разлика от другите листи, които са съставени от патриоти политици. Има представители на средния и дребния бизнес, които не са професионални политици, но са хора, здраво стъпили на земята, хора, доказали се в работата си. Ние ще се подчиняваме единствено на националните интереси на България – не на нечии партийни или други централи“, каза още лидерът на НФСБ.

„В началото на кампанията пълна мобилизацията имат НФСБ и колегите от Средна Европейска класа. Естествено, че се борим за присъствие в ЕП“, обясни той.

Попитан дали разделението на „Обединени патриоти“ няма да навреди на общата кауза, той отговори: „Не е в нас вината, така че не бих желал да коментирам. Питайте тези, заради които се явяваме отделно“.

„Ние сме в тази коалиция, просто защото това беше единствената работеща коалиция за 44-то Народно събрание. Хората са гласували за Народно събрание и за управляващи. В случая става въпрос за гласуване за представители в ЕП“, добави Симеонов.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки