Мирослав Ангелов и Недялко Сивов спечелиха ралиспринт „Вида 2019"


Мирослав Ангелов и Недялко Сивов спечелиха ралиспринт „Вида 2019"
20 Април 2019, Събота


Първият етап бе спечелен от Дочо Цвятков и Линда Багерова, но автомобилът им се запали след финала на първата отсечка

Автор: Десант

Шампионите в рали и ралиспринта Мирослав Ангелов и Недялко Сивов от Мегапорт Рейсинг (Skoda Fabia R5) стартираха сезона така, както завършиха предходния - с победа. Екипажът записа първо място в ралиспринт „Вида", първи кръг от шампионата, отчитайки време 21,31 мин в четирите отсечки на състезанието.

Втори на 45,7 сек са Динко Иванов и Живко Желев със Citroen C2 R2, а трети на 1,17 мин Кирил Тодоров и Георги Аврамов с Renault Clio.

Състезанието бе прекъснато в първата отсечка, след като автомобилът на Дочо Цвятков и Линда Багерова – Mitsubishi Lancer, се запали след финала, спечелвайки първия етап.

„Много съжалявам за това, което се случи с Дочо. Можеше да се получи интересна битка. Стартирахме предпазливо и в първите два етапа не давахме много газ, след това увеличихме темпото, но без риск защото нямаше смисъл. Чудесно е да започнем годината с победа. Това състезание е част от подготовката ни за рали „България“, коментира Ангелов.

„В първия етап не бяхме загрели още гумите и затова не задавахме темпо, след това обаче нямаше смисъл за риск. Жалко за Дочо, защото се оформяше много добро състезание, но най-важното е, че всичко с тях е наред“, обясни Сивов.


В категории: Новини , Спортен дух

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки