Кметът на Сливница осъди Корнелия Нинова за клевета, ще дари парите за детска градина


Кметът на Сливница осъди Корнелия Нинова за клевета, ще дари парите за детска градина
11 Април 2019, Четвъртък


Решението на магистратите е потвърдено от Върховен административен съд

Автор: Десант

Кметът на Сливница Васко Стоилков осъди за клевета лидерката на БСП Корнелия Нинова. Новината бе обявена на пресконференция в централата на ГЕРБ от самия Стоилков. Решението на магистратите е потвърдено от Върховен административен съд. 

Причина за съдебния процес са лъжи и клевети, изречени от Нинова по адрес на кмета по време на предизборно събрание в Сливница.

Пред свидетели тя казала: "Нагъл, самозабравил се местен дерибей"; "Къде се намираш бе, г-н Стоилков, това не ти е бащиния"; "Под калъп ли ви вадят, бе хора"; "Напоследък където и да отида - малоумие след малоумие"; "Сливнишкият герой уволнява, ако не станеш гербер" и т.н.

"В момента се повтаря същата история, пак се сипят клевети и лъжи. Длъжен бях да споделя това с обществеността", заяви Васко Стоилков и дори обвини Корнелия Нинова, че се скатава с превеждането на парите, за които я осъдил.

"Ако се питате защо сега даваме пресконференцията - достатъчно време чаках, за да ми преведе парите по сметката, явно няма такова намeрение. Още утре със съдия изпълнител ще си събера средствата, те са 2000 лева. Предвид всичките ѝ имоти и участия, явно има достатъчно средства. Недоумявам защо още не ми ги е превела", обяви кметът и обясни, че парите ще бъдат дарени на детската градина в Сливница.

"Обръщам се към българската Кьовеши - Елена Йончева, която разбирам, сама се е определила така. Като основен глас на морала очакваме Елена Йончева да прояви същото чувство и морална хигиена и към своя лидер Корнелия Нинова", обяви Биков, като акцентира и на делото на Елена Йончева срещу Бойко Борисов и факта, че премиерът е осъден само на втора инстанция, докато соцлидерката и на трета.

"Всички действия месец и половина преди евроизборите недвусмислено показват стила и начина на работа чрез клевети, интриги, арогантност, наглост, проявявани от социалистическата партия, особено по време на лидерството на Корнелия Нинова.

Днес, когато Нинова е осъдена справедливо за лъжа, пред цяла България искам отново да върна темата, колкото и повтаряна да е тя - кой кога е лъгал и кой кога е работил за обществото. Да застане един път завинаги и да отговори за всички обстоятелства около "Техноимпекс“ от тогава до днес", допълни Спас Гърневски, който също участва на пресконференцията.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки