Валери Симеонов повдигна въпроса за оставката на Борисов


Валери Симеонов повдигна въпроса за оставката на Борисов
10 Април 2019, Сряда


Свидетели сме на едно "опростачване" в политиката, то спекулира с най-низките чувства на българския народ, злобата, завистта и неудовлетвореността от живота. Всичко това се насочва към определени хора и се стига до това обезкръвяване на НС и като цяло на изпълнителната власт, каза лидерът на НФСБ

Автор: Десант

Когато масово принуждаваш членове от ръководството на твоята партия да подават оставки, в крайна сметка неизбежно възниква въпросът и за твоята оставка. Защото това означава, че тази партия няма право да управлява и да участва в управлението на държавата.

Така лидерът на Национален фронт за спасение на България (НФСБ) и депутат от ПГ"Обединени патриоти" Валери Симеонов коментира подадените в последните дни и приети от премиера оставки и аргумента, че това е моралът и стандартите в ГЕРБ.

Самият той и останалите народни представители от НФСБ гласуваха против оставката на Делян Добрев, защото, по думите на Симеонов, той е кадърен човек, отговорен, изключителен специалист в енергетиката и икономиката.

Всеки има предел на поносимост и търпимост, освен помиярите, добави той, цитиран от БТА.

Симеонов смята, че се прекалява с кампанията по разчистване на кадърни хора. Донякъде, няколко оставки - да, но хора, които поради някаква причина са принуждавани да си подават оставките, защото техни роднини имали някакви имоти - това е болшевизъм, връщане на времената от първите дни след 9 септември, свидетели сме на болшевизация на обществото в момента, посочи лидерът на НФСБ.

Според него, включително и в политиката трябва да има здрав разум и този отвратителен, по думите му процес, на който сме свидетели, а част от хората и жертви, трябва вече да бъде прекратен.

"Свидетели сме на едно "опростачване" в политиката, то спекулира с най-низките чувства на българския народ, злобата, завистта и неудовлетвореността от живота. Всичко това се насочва към определени хора и се стига до това обезкръвяване на НС и като цяло на изпълнителната власт.

Няма как да отречем, че за това има заслуга министър-председателят, защото приема оставки на килограм, защото демонстрира, че не му пука за капацитета на НС и на изпълнителната власт", обясни Валери Симеонов.

Всичко това, според него, ще доведе до това в следващото Народно събрание никой, който има апартамент, фирма или е "бизнесмен-изедник" просто и да не си помисли да се кандидатира за народен представител.

За депутати трябва да се кандидатират само малоимотни хора, които нямат собствености, спят под мостовете на Перловска река и клошари, те ще бъдат с предимство, само такива хора имат право да бъдат в политиката, описа ситуацията Симеонов.

Той обобщи, че тези процеси ни приближават към културната революция на Мао Дзедун, когато се разчистваше политическия елит с такива мерки и клеветнически кампании.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
защо не се работи?
11.04.2019 01:31:36
0
0
Добре че някой го направи.
По всички въпроси - защо не се поръчат доклади, анализи...бяла, зелена книга. Не не нужно и само един колектив/доклад. Нека има и връзката с изчезналата България....Обхвати на анализи. Вижте какво ще се предложи - в анализи, стратегия, предложения.... Определено, някой трябва да помисли/е помислил по всички тези въпроси. Извинявайте - но това 30 години не е направено. 20 години не е направено... И дотолкова доколкото София се явява един дразнител на цялата страна,в културно, образователно .... по историческа демография толкова години!!!! Дори и Борисов - престъпно си го каза......... Замислено ли е от СССР и т.н... и след като се знаят тези неща - защо не се работи????
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки