Антон Тодоров уличи Корнелия Нинова в лъжа за придобитите от нея имоти


Антон Тодоров уличи Корнелия Нинова в лъжа за придобитите от нея имоти
05 Април 2019, Петък


Бившият депутат от ГЕРБ извади стравка от Агенцията по вписвания. Истината там се оказва различна от твърденията на лидерката на БСП

Автор: Десант

„Корнелия Нинова пак излъга! Тази жена очевидно има проблем с казването на истината. Придобила е втория си апартамент през 2007 г., а не през 2003 г. или 2004 г., както самата твърди!“

Това написа в страницата си във Фейсбук бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров. Той показва и документи от Агенцията по вписванията, които доказват твръденията му.

„През април 2007 г. Корнелия Нинова е уволнена за съмнения за корупция от тогавашния премиер Сергей Станишев. Сделката за втория апартамент е изповядана няколко месеца по-късно“, разкрива Тодоров.

Той припомня, че Нинова е била отстранена от ключова позиция във висшата изпълнителна власт заради специални разузнавателни средства (СРС), които разкриват осъществени от нея опити да се влияе на следствието. 

„Първото си огромно жилище лидерката на БСП купува през октомври 1999 г. Става дума за 124 квадратни метра плюс гараж, колкото гарсониера - 24 кв. м. През същата 1999 г., само че през януари, Корнелия Нинова приватизира за 70 000 долара (за които даже не си спомня дали ги е платила) ВТД "Техноимпекс", на което само по сметките и в касите на задграничните бюра има 1,8 млн. лева днешни пари!!!!

Помните ли, че през декември 2017 г., когато цял месец се занимавахме с приватизацията на "Техноимпекс", Нинова непрекъснато настояваше, че имала само един апартамент, купен със заем.

А в собствената й декларация и в службата по вписвания ясно се вижда, че са два огромни апартамента)

Така и не успях да предизвикам с тези си разкрития нито един журналист да й зададе този въпрос и да я заклещи в лъжа. Уникални подлизурковци и повърхностни типове работят в тукашните медии, от мен да го знаете!

И накрая, вторият апартамент на Нинова е в кв. "Овча купел", на ул. "Боряна" 39, ет.3, ап.11



Ето снимка от кооперацията й.

На стотина метра от нейната кооперация, в огромна къща, живее един от нейните седесарски благодетели - Александър Тасев, тогава зам.министър на търговията, който я калесва заедно с Христо Михайловски за изпълнителен директор и приватизатор на "Техноимпекс".

Всяка крушка си има опашка, а от тази по-изпечен лъжец в България няма!“ - възмущава се Антон Тодоров.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки