До 2 месеца „Автомобилна администрация“ ще бъде с нова структура и организация на работата


До 2 месеца „Автомобилна администрация“ ще бъде с нова структура и организация на работата
Бойко Рановски
04 Април 2019, Четвъртък


Това съобщи изпълнителният директор на ИААА Бойко Рановски на брифинг във връзка със задържаните служители от областен отдел Перник

Автор: Десант

До 2 месеца в ИА „Автомобилна администрация“ (ИААА) ще бъдат направени структурни и организационни промени. Това заяви изпълнителният директор на ИААА Бойко Рановски на брифинг днес във връзка със задържаните служители от областен отдел Перник.

Той съобщи, че е направен анализ на цялостната дейност на агенцията, който е идентифицирал слабите и рискови места, както и мерките, които трябва да бъдат предприети за тяхното преодоляване.

„След промените, ИААА ще заработи по нов начин, различен от досегашния“ отбеляза още Рановски.
Като най-рисков, той посочи контрола на пътя, затова и се работи по нов модел, които да бъде централизиран. По този начин ще се гарантира работата на агенцията и няма да се допускат несвойствени действия от служители.

По отношение на провелата се акция на ГДБОП под ръководството на Специализираната прокуратура, Бойко Рановски посочи, че са задържани 6 служителя на областния отдел в Перник. Той подчерта още, че всички тези действия на компетентните органи се извършват с пълното съдействие и подкрепа от страна Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, както и от ръководството на ИААА.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки