Спас Гърневски с тежки въпроси към Корнелия Нинова за миналото й в СДС


Спас Гърневски с тежки въпроси към Корнелия Нинова за миналото й в СДС
04 Април 2019, Четвъртък


Лидерката на БСП обикаля страната с черната кобила и сее отрова в обществото, каза бившият кмет на Пловдив

Автор: Десант

Корнелия Нинова е в БСП от 2003 година, а апартаментът й е купен през 2004 година, когато вече е била в партията. Това каза на пресконференция депутатът от ПГ на ГЕРБ Спас Гърневски, цитиран от Агенция „Фокус“.

„Длъжни сме и ние да зададем въпроси на Корнелия Нинова, за да спре най-накрая с отровата, която сее сред обществото“, заяви той.

„По едно и също време с Корнелия Нинова сме били в СДС по времето, когато партията управляваше. Искам да попитам как тя като млада и синя активистка, успя да извърши приватизация на „Техноимпекс". Как така беше толкова приближена, че успя да стигне до такава позиция на крехка възраст“, изтъкна депутатът.

„Най-важното, което искам да я попитам, е за „кражбата на века“ в Пловдив. В периода от 15 юни 2006 г. до 19 април 2007 г., през Общинския съвет, чрез зам.-министъра на икономиката и председател на Борда на Пловдивския панаир Корнелия Нинова, градът и държавата изгубиха над 1,2 млрд. лева имоти“, обяви Гърневски.

„Тя няма ли да застане пред обществото и да каже как сложи подписите си за „кражбата на века“, коментира той.

„Не е ли тя единственият тогава уволнен от правителството й като зам.-министър на икономиката със съмнения за корупционни практики. Днес моралът е друг. Днес политиците от ГЕРБ подават оставки при най-малки съмнения. Корнелия Нинова обикаля страната с черната кобила и сее отрова в обществото“, каза още Гърневски.

Той призова лидера на БСП да отговори на поставените й въпроси, а не да се крие от телевизия в телевизия.


В категории: Политика , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки