Задържаха турски гражданин на ГКПП "Малко Търново" с 15 килограма хашиш


Задържаха турски гражданин на ГКПП "Малко Търново" с 15 килограма хашиш
29 Март 2019, Петък


Дрогата е била разпределена в 7 броя големи и 5 броя малки пакети, поставени в черен сак, с двойно дъно, скрит в багажното отделение на автомобила


Окръжна прокуратура – Бургас задържа за срок до 72 часа турския гражданин Али О. Той е обвинен за това, че на 28.03.2019 г. на ГКПП „Малко Търново“, обл. Бургас, на трасе за обработка на изходящи автомобили от Република България към Република Турция, с лек автомобил, без надлежно разрешително, направил опит да пренесе през границата на страната високорисково наркотично вещество – хашиш, което е с общо тегло 14 710 грама, на обща стойност 73 550 лв.

Дрогата е била разпределена в 7 броя големи и 5 броя малки пакети, поставени в черен сак, с двойно дъно, скрит в багажното отделение на автомобила.

Наркотичното вещество е открито благодарение на отличните действия на митническите служители, извършили проверката на лекия автомобил.

Предстои на 30 март Окръжна прокуратура - Бургас да внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки