Валери Симеонов: С гласувания Закон за вероизповеданията бе извършено национално предателство


Валери Симеонов: С гласувания Закон за вероизповеданията бе извършено национално предателство
28 Март 2019, Четвъртък


То ще тежи на съвестта на ГЕРБ, ДПС и „Воля”, с чиито гласове мина този противобългарски текст, каза в парламента лидерът на НФСБ

Автор: Десант

„Това е национално предателство и то ще тежи на съвестта на ГЕРБ, ДПС и „Воля”, с чиито гласове мина този противобългарски, противодържавен текст”. Така лидерът на НФСБ и съпредседател на коалиция „Обединени патриоти” Валери Симеонов коментира пред телевизия СКАТ приемането на промените в Закона за вероизповеданията на второ четене в Народното събрание днес.

„Ние отворихме широко вратата за финансиране на всички вероизповедания отвън, от чужди държави и по този начин допуснахме намеса във вътрешно-политическия живот на България.

Не можем да се правим, че не виждаме как Турция спонсорира и издържа десетки и стотици, може би, имами в джамийските настоятелства в отделните области. Да се правим, че не виждаме как религията и техните духовници се използват в предизборни кампании”, каза още Валери Симеонов.

По думите му с този закон България е показала, че не е суверенна държава. „Жалко за всички, които са положили костите си в олтара на майка България, за да бъде тя свободна и независима. Ето виждате, че не е”, заключи Валери Симеонов.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки