Кумицата на Цветан Цветанов Ваня Колева подаде оставка като зам.-министър на спорта


Кумицата на Цветан Цветанов Ваня Колева подаде оставка като зам.-министър на спорта
23 Март 2019, Събота


Тя също си е купила апартамент в тузарския блок на столичната улица „Латинка“

Автор: Десант

Ваня Колева подава оставка като заместник-министър на младежта и спорта. Тя напуска поста по искане на министър-председателя на Република България Бойко Борисов. Това се казва в лаконично съобщение на Министерството на младежта и спорта.

Кумицата на Цветан Цветанов и зам.-министър на спорта Ваня Колева също си е купила апартамент в тузарския блок на улица „Латинка“ в София, построен от фирма „Артекс”. Така двамата се оказаха комшии.

Ваня Колева и съпругът и Николай са собственици на апартамент от 231, 600 км. м., намиращ се на втория етаж в т. нар. „блок на буквите“.  Те притежават и гараж от 24, 5 кв. м.  Не е тайна, че Ваня Колева е една от близките на Цветанов. Между  2014 г. – януари 2017 г. тя беше парламентарен секретар на спортното ведомство. След това стана и зам.-министър.

Цветан Цветанов и съпругата му Десислава, служителка в ДАНС,  кумуваха на църковното бракосъчетание на Ваня и Николай. Той  е бивш национален състезател по колоездене и осми на световното първенство в Лестър от 1982 г.  Ваня Колева е завършила е Треньорския факултет – лека атлетика, в Националната спортна академия „Васил Левски“. На парламентарните избори  беше на 12 място в листата на ГЕРБ от Добрич.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки