НФСБ: ДОСТ предприе цинична акция на етническо разделение


НФСБ: ДОСТ предприе цинична акция на етническо разделение
22 Март 2019, Петък


От патриотичната формация са готови да предприемат незабавни мерки за прекратяване на регистрацията на противоконституционната протурска партия

Автор: Десант

Ръководството на „Национален фронт за спасение на България" остро и категорично се противопостави на опитите на противоконституционната партия ДОСТ да посегне върху единството на българската нация със стартирането на подписка за признаването на турско етническо малцинство в България.

„За нас това е цинична акция на етническо разделение, която противоречи на Конституцията на Република България и е изключително опасна за мира в страната" - категорични са от НФСБ.

От патриотичната формация призовават всички политически сили към единение срещу тази нагла кампания, която партия ДОСТ поема.

„Докато обществото ни е занимавано със сапунени сериали около покупката и продажбата на имоти и апартаменти, Турция през партия ДОСТ осъществява поредно посегателство върху единството на българската нация" - се казва в разпространената днес позиция, подписана от членовете на Националния изпълнителен комитет на НФСБ.

От Националния фронт припомнят, че многократно са поставяли въпроса за съществуването на партия ДОСТ като противоконституционна. „Поредната й кампания показва, че сме били прави в това.
Партия НФСБ е готова да предприеме незабавни мерки за прекратяване на регистрацията на партия ДОСТ, която с действията си за пореден път грубо погазва Конституцията и става все по-опасна за етническия мир в страната" - изтъкват още от ръководството на патриотичната формация.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Mestan
23.03.2019 00:30:51
0
0
I kak taka pak Turciq iskarahte vinovni, da go duhate rassisti i vsicki politici
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки