Ангел Попов: Работим по сигнал за нелегално руско приложение за таксиметрови услуги


Ангел Попов: Работим по сигнал за нелегално руско приложение за таксиметрови услуги
21 Март 2019, Четвъртък


След жалбата на Съюз „Такси“ е бил сформиран екип от Министерство на транспорта, Прокуратурата, НАП, Икономическа полиция

Автор: Десант

„Таксиметровите шофьори знаят, че ние работим по сигнала за нелегалното приложение за извършване на нерегламентирани таксиметрови услуги още от миналата година, когато една от техните организации пусна до нас жалба“. Това заяви днес след среща в Парламента заместник-министърът на транспорта от квотата на НФСБ в коалиция „Обединени патриоти“ Ангел Попов.

По думите на заместник-министъра е свършена много работа, защото тук се изисква събирането на много и неопровержими доказателства.

След жалбата на Съюз „Такси“ е бил сформиран екип от Министерство на транспорта, Прокуратурата, НАП, Икономическа полиция.

Със самите таксиметрови шофьори, които и днес настояха да се прекрати дейността на нелегалното руско приложение „Максим“, са проведени пет или шест срещи.

„За радост, екипът, който събрахме, е готов с резултати, които сме предали на Комисията за защита на конкуренцията. Надяваме се те да действат бързо, както в един друг случай, за да може дейността на това приложение да бъде прекратена“, каза зам.-министър Попов.

Той призова още веднъж гражданите да не използват това приложение, защото то не им носи никаква сигурност.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки