Марияна Николова: В България има много потенциал за развитие на инвестиции


Марияна Николова: В България има много потенциал за развитие на инвестиции
Снимка: Пресцентър на МС
18 Март 2019, Понеделник


Тракия икономическа зона е успешен модел и за плодотворно публично частно партньорство между общините и бизнеса, заяви още вицепремиерът

Автор: Десант

„В България има много потенциал за развитие на инвестиции, както и условия за тях, а Тракия икономическа зона е именно такъв пример. Освен това е успешен модел и за плодотворно публично частно партньорство между общините и бизнеса,“ заяви заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова при посещението си в Тракия икономическа зона (ТИЗ).

Вицепремиерът подчерта, че правителството работи за привличането на чуждестранни инвеститори, които да предпочетат България за реализацията на своите бизнес планове.

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова посети и индустриалните зони  Раковски и Марица. След като се запозна с инициативите, които се развиват на територията на Тракия икономическа зона, вицепремиерът Николова обсъди възможностите за подкрепа за бъдещото развитие на икономическата зона край Пловдив заедно с ръководството на ТИЗ, част от кметове на общините участници в ТИЗ, заместник областния управител на областна администрация Пловдив Евелина Апостолова и заместник-кмета на община Пловдив Стефан Стоянов.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
неприемливо, лъжливо - политиц
19.03.2019 08:42:54
0
0
Политици. БСП,Елена Йончева, пак.... Поредно неприемливо, лъжливо...Политици..., партии и т.н. Извън всякакви контекстове - толкова усложнени у нас с години....Но грозното... След като има идеи, виждания, мнения, критики различни от тези на соц партията - не да се използват и разиграват интриги, задкулисие и т.н... Ами сяда отделно, създава, участва в друга обществена организация, собствената си позиция, критика... Защитава открито, ясно ...тези виждания, несъгласия, критики ... или конкретно срещу Нинова, Станишев, Манолова....скорошни лидери на партията... Грозното е, че излиза, че някой прави кариера, на гърба на другиго... Точно това е грозното...., неприемливото... Общо взето - за всички е ясно, че достъпът до политици, други концентриращи ... информация в по-близки отношения - не са случайни тези хора, с подобен достъп... Какви закони са нарушавани? Какво е направено???? Лично Станишев в България имаше добри тези - финансирането на партии, въпроси, проблеми, .... Доколкото имаме поглед по различни неща и информация... такъв пример на отделнапозиция е Татяна Дончева... създава нова партия, движение... критикува...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки