В навечерието на летния сезон подготвят форум за храни и напитки за туризма


В навечерието на летния сезон подготвят форум за храни и напитки за туризма
Снимка: Архив Фейсбук
18 Март 2019, Понеделник


Събитието ще се проведе за 17-ти път

Автор: Десант

Форумът „Храни и напитки за туризма", провеждащ се за 17-та поредна година, отново ще бъде ефективна платформа за срещи на бизнес партньори в ХОРЕКА бранша в навечерието на летния сезон.

Събитието ще се проведе на 17 април в к.к. Златни пясъци и на 24 април - к.к. Слънчев бряг.

В двете локации ще участват повече от 170 фирми (120 експозиционни щанда в Златни пясъци и 150 експозиционни щанда в Слънчев бряг), които ще представят целия спектър на хранително-вкусовата индустрия - от най-големите световни брандове до специфични регионални производства, биохрани и бионапитки.

И тази година трендът на нарастване на броя на изложителите се запазва, с 12 % повече ще са те през 2019 г. спрямо миналата година. Увеличаването на фирмите, които желаят да презентират своите продукти и услуги, както и на туристическите обекти, които посещават форума, за пореден път доказва, че вкусната и качествена храна се счита за един от най-силните аргументи на родния туристически бранш.

Вече 17 години форумът „Храни и напитки за туризма" доказва своята ефективност като среща стратегически бизнес партньори: производители и търговци от сферата на хранителната индустрия и представители на туристическия бранш. От създаването си, стремейки се да бъде най-добрата платформа за бизнес контакти в навечерието на туристическия сезон, събитието се разраства и развива, добавя нови активности, с цел да отговори на изискванията на изложителите и посетителите.

През 2018 г. в летните издания на „Храни и напитки за туризма" и съпътстваща индустрия участваха 152 фирми на 210 щанда, а форумът бе посетен от 1370 представители от 452 туристически обекта.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки