В Лесово задържаха 255 опаковки с хормон на растежа


В Лесово задържаха 255 опаковки с хормон на растежа
Снимка: Агенция „Митници"
15 Март 2019, Петък


Митническите служители откриха и контрабандни цигари


Автор: Десант

255 опаковки с хормон на растежа на стойност над 120 000 лева и 2600 къса цигари откриха митнически служители от ГД МРР на МП Лесово.

На 14 март  около 03.30 ч. на входящо трасе на  МП „Лесово" пристига товарен автомобил с българска регистрация. Шофьорът, български гражданин, представил редовни документи за превозвания товар - трансформатори. Превозното средство е селектирано от митническа мобилна група за щателна проверка, при която, в резервоара за съхранение на горивна добавка, са открити  255 опаковки с медикамента „Humatrope“ - хормон на растежа.

В хода на проверката, във фабричните кухини на вратите на шофьорската кабината, са открити и 130 кутии (2600 къса) цигари марка „Karelia“, всички без акцизен бандерол.

Шофьорът на камиона, недекларираните опаковки с медикамента и цигари, както и товарното полуремарке, послужило като средство за извършване на контрабанда, са задържани.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на териториален отдел „МРР Южна морска“ под надзора на Окръжна прокуратура Ямбол.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки