ДНСК окончателно: В Кранево всичко е наред


ДНСК окончателно: В Кранево всичко е наред
07 Март 2019, Четвъртък


Проверката не е установила нарушения при изграждането на хотелска сграда „Дружба Б“ в курортен комплекс „Дружба Бей Гардън“

Автор: Десант

Строително-монтажните работи в хотелска сграда „Дружба Б“ от курортен комплекс „Дружба Бей Гардън“ се изпълняват в съответствие с одобрените инвестиционни проекти, установиха експерти от РДНСК Варна.

По разпореждане на началника на Дирекцията за национален строителен контрол арх. Иван Несторов те направиха проверка на място след подаден сигнал за строителство в близост до плажната ивица в с. Кранево, при която не бяха установени нарушения, съобщават от пресцентъра на ДНСК.



Проверката показа, че хотелската сграда в с. Кранево, Община Балчик, е построена въз основа на издадено разрешение за строеж от 2006 г. и одобрени инвестиционни проекти, изработени в съответствие с Подробния устройствен план за имота – план за застрояване, одобрен от кмета на Община Балчик. Строежът е въведен в експлоатация с удостоверение, издадено от главния архитект на общината през 2008 г.

В момента на обекта се извършват строително-монтажни работи на основание издадено разрешение за строеж за „Ремонт, пристрояване и модернизация на хотелска сграда „Дружба Б” от курортен комплекс „Дружба Бей Гардън”. Съгласно него, обектът е четвърта категория и е от компетентността на общинската администрация.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки