Представят на Security expo в София модул за пожарогасене с литиеви батерии


Представят на Security expo в София модул за пожарогасене с литиеви батерии
05 Март 2019, Вторник


Ето какво още ще може да се види на единственото у нас изложение за сигурност и високи технологии

Автор: Десант

От 6 до 9 март в Интер експо център ще се проведе 26-то издание на единственото изложение за сигурност и високи технологии SECURITY EXPO.

Нов формат и още по-иновативна обстановка ще посрещнат гостите на форума в София. Високите технологии стоят в основата на революционизирането на съвременните икономически браншове. С пълна сила това важи за сектора на сигурността, която днес свързваме не просто с отделни елементи, а с изграждането и внедряването на многобройни и иновативни, високотехнологични и комуникиращи помежду си системи.

Представяйки своите високотехнологични решения и набор от разнообразни системи за защита, компаниите издигат комуникацията на още по-високо от познатото до скоро ниво. Изложението създава платформа за представяне и развитие на иновациите както при видеонаблюдението, така и при изкуствения интелект, разпознаването на лица и термовизия.

Едновременно с това богата съпътстваща програма ще предоставя на професионалистите и широката публика възможност да се потопят в реалността на тенденциите и  високите технологии.



Разнообразието от цифрови домофонни системи дава възможност за осъществяване на качествена комуникация и сигурност в малки и големи жилищни сгради и комплекси. Сред тях е нова серия цифрова домофонна система на полска марка. Разработена е въз основа на нуждите и очакванията на потребителите от модерните жилищни сгради.

На SECURITY EXPO професионалната публика може да изпробва революционна по рода си технология, която обединява охранителна и интелигентна система за управление и контрол на различни електрически уреди през мобилни устройства.

Система за видеонаблюдение, която позволява директно/онлайн предаване в youtube на живо от строителния обект. Това е средство всички заинтересовани от строителния обект да виждат на живо какво, как и докъде е стигнало изграждането на обекта. Не само клиентът е доволен, но и всички потенциални инвеститори.

За първи път в България иновативен модул за пожарогасене ще бъде представен във висок клас електромобил, чиято премиера ще бъде на SECURITY EXPO. Модулът за пожарогасене е предназначен за първоначална оперативна намеса при пожари от клас А, позволява пожарогасене с високо налягане. Той може да се монтира навсякъде. В момента голяма част от горските стопанства се оборудват с него.

Електромобилът от своя страна е подходящ за нуждите на болници, предприятия, ферми,  летища, пристанища. Електромобилите на марката работят с литиеви батерии.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки