НФСБ призова ВМРО да променят своето решение за самостоятелно явяване на евроизборите


НФСБ призова ВМРО да променят своето решение за самостоятелно явяване на евроизборите
01 Март 2019, Петък


Не рушете трудно съграденото единство на патриотичния фронт, се казва в Позиция на Националния изпълнителен комитет на партията

Автор: Десант

Националният изпълнителен комитет на НФСБ разпространи своята позиция по повод неочакваното решение на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите за Европейски парламент.

„През последните два месеца водим двустранни преговори с ВМРО за съвместно явяване на изборите за Европейски парламент. За съжаление, с решение на ръководството на ВМРО тези разговори бяха прекратени едностранно, без предизвестие.

Водени от дълга си към нашите избиратели и желанието да бъдем единни в името на бъдещето на България,  ние за пореден път подаваме ръка на партньора ни ВМРО. Убедени сме, че родолюбивите идеали, които отстояваме заедно в българския парламент не трябва да бъдат жертвани заради лични интереси и тяснопартийни егоизъм и амбиции" - заявяват членовете на ръководния орган на патриотичната партия Валери Симеонов, Валентин Касабов, Данчо Хаджиев и Борис Ячев
.
Те припомнят, че именно НФСБ беше в основата на обединението между патриотичните организации  още през 2014 г., както и в настоящето 44-то Народно събрание.

„Точно в името на това единение НФСБ извърши саможертва и оттегли своята кандидатура на президентските избори през 2016 г., отстъпвайки на колегите от ВМРО и „Атака“ президентското и вицепрезидентското място. Това донесе и най-високия успех за патриотичното обединение в цялата история на България" - изтъкват от НФСБ.

От патриотичната формация призовават съмишлениците си от ВМРО да променят своето решение за самостоятелно явяване на евроизборите и да се върнат на масата на преговорите в името на всички български патриоти и на България.

В края на позицията на НФСБ се подчертава: „Убедени сме, че единението ни прави по-силни!" 



0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки