Конфекция с етно елементи и козметика с екстракт от охлюви ще привличат посетителите на „Всичко за женаат"


Конфекция с етно елементи и козметика с екстракт от охлюви ще привличат посетителите на „Всичко за женаат"
01 Март 2019, Петък


Вижте какво още ще предлага мартенският базар в столичния ЦУМ

Автор: Десант

От 5 до 10 март в Изложбената зала на софийския ЦУМ  ще се проведе Мартенски базар „Всичко за жената".  

Той се организира за втора поредна година и в него ще вземат участие повече от 40 фирми. Целта на изложението е да бъдат предложени на едно място артикули желани от всяка жена. Специално място ще имат предпочитаните от дамите  натурални и био козметични продукти.

Организаторите от Българската търговско-промишлена палата ще зарадват посетителите с ръчно изработени чанти, бижута, рисувани, кашмирени и копринени шалове. Ще бъдат показани нови  колекции дрехи и трикотаж. 

Дамите ще  разберат как да поддържат идеална спортна фигура с вибро уреди и ще имат възможност да ги изпробват по време на събитието. В допълнение ще могат да опитат вино от арония и малина, както и да разберат повече за хранителните добавки.

Изложителите ще участват със 100% натурални  продукти. Предлаганата козметика е произведена от ценни съставки на органични растения, отглеждани в органични ферми, което води до високо качество, чистота и ефективност. 

Едно интересно предложение е професионална серия за коса с колаген, разработена съвместно и тествана от фризьори. Интерес се очаква да предизвика и серията масажни продукти с изключително силно действие и осезаем бърз ефект при болки в ставите и мускулите.

По време на изложението ще се представят серия продукти, които са на основата на натурални компоненти - висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове, които спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

За първи път при нас ще бъдат показани ръчно рисувани копринени и кашмирени шалове, шалове-фишу и бандани.

В духа на българските традиции и идентичност фирма изложител ще представи фолклорни колекции ризи, блузи, поли, рокли, бодита с бродирани етно елементи изработени от 100 % памучен кенар. Ръчно плетени дрехи със сценарии пък ще представи фирма от Варна.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки