Важно за малкия и среден бизнес: ЕБВР и Министерството на икономиката организират информационен форум в Бургас


Важно за малкия и среден бизнес: ЕБВР и Министерството на икономиката организират информационен форум в Бургас
20 Февруари 2019, Сряда


Целта на форума е участниците да се запознаят с възможностите, които дава програмата "Подкрепа за малкия бизнес" на ЕБВР

Автор: Янко Крумов

Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР), в партньорство с Министерството на икономиката и Община Бургас, организира информационен форум на тема "Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме експерти и ноу-хау". Той ще се проведе в зала "Петя Дубарова" на КЦ "Морско казино" на 7 март 2019 г., с начало в 10,00 ч.

За участие са поканени представители на всички малки и средни компании от Бургас и региона. Целта на форума е те да се запознаят с възможностите, които дава програмата "Подкрепа за малкия бизнес" на ЕБВР. Чрез нея фирмите могат да търсят и получат експертна помощ за развитие и растеж в различни области, като стратегия, маркетинг, финансов мениджмънт, енергийна ефективност и др.

"За година програмата е подкрепила реализацията на 25 проекта, почти толкова очакват одобрение. По-голяма част от реализираните проекти са в София, затова организираме информационни форуми в страната, да могат повече фирми да научат за програмата и да се възползват от възможностите, които тя дава", съобщи мениджърът на програмата за България Мирослав Стоянов.

Представители на Министерството на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия ще запознаят присъстващите с мерките за подпомагане на малкия бизнес и възможностите, които предоставя Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност 2014-2020". 

Представители на бизнеса от Бургас и региона ще имат възможност да разкажат за предизвикателствата, които срещат в ежедневието си и да потърсят диалог с институциите, от които зависи решаването на проблемите им.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки