​Казанлъшките рок баби от „Бабсбг” подготвиха парче за Деня на влюбените


​Казанлъшките рок баби от „Бабсбг” подготвиха парче за Деня на влюбените
07 Февруари 2019, Четвъртък


Вижте с какво ще изненадат феновете си, които стават все повече

Автор: Десант

​Казанлъшките рок баби от „Бабсбг” ще представят за Деня на влюбените адаптацията  на  световния хит „Human” на  Rag'n' Bone Man. Това е втората песен на новосформираната уникална банда от гласовити жени от третата възраст.

„Тя е специална, вдъхновена от личните житейски преживявания, предизвикали  текстописецът Петър Москов да сътвори  една уникална история за силата на любовта, младостта, болките, страха на деветте жени от Бабсбг”, споделя ръководителят на групата Стоян Петров.  По думите му R&B парчето възпламенява страстта за живот и превръща  изпълнението им в празник за сърцата.

Първата адаптирана  песен на казанлъчанките -  "I want to break free" на Queen, която разказва историята на две комшийки, скоро ще бъде записана в студио.

„Интересът към „Бабсбг” е огромен, подготвяме фотосесия  и трети сингъл, провокиращ  женския сблъсък в хард рок”, издава Петров. Неговият екип сериозно  се е заел да вае талантливите им образи, подготвяйки ги и с уроци по актьорско майсторство, сценични движения и поведение.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки