Областните управители на Стара Загора от 2001 г. досега се събраха на Света литургия


Областните управители на Стара Загора от 2001 г. досега се събраха на Света литургия
Снимка: Областна управа Стара Загора
01 Февруари 2019, Петък


Срещата бе по повод 20-годишнината от създаването на Областната администрация в Града на липите

Автор: Десант

По повод 20-годишнината от създаването на Областна администрация Стара Загора днес старозагорският областен управител Гергана Микова организира среща със свои колеги, които в годините от 2001 г. досега са оглавявали Областна администрация.

Юбилейния празник уважиха Стефан Мазнев, Петър Рахманлиев, Евгений Жеков, Ангел Гюрджийски, Йордан Николов, Димитър Драчев, Недялко Недялков, Живка Аладжова и Веска Шошева.

Областните управители и служители на администрацията присъстваха на тържествена Света литургия за здраве и успех в катедралния храм „Св. Димитър“.

Срещата продължи в Областна администрация. В нейното начало г-жа Микова и останалите гости сведоха глави в едноминутно мълчание в знак на почит към жертвите на комунистическия режим в България, чийто ден се отбелязва на 1 февруари.

В приятелски разговор областните управители споделиха интересни моменти от времето, в което са били на отговорния пост. Те обсъдиха и реализацията на важни инфраструктурни проекти в Старозагорска област.

Гергана Микова благодари на своите колеги за оказаното внимание. Тя заяви, че с удоволствие ще продължи регулярните срещи с тях по въпроси, касаещи интересите на областта и гражданите.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки