Валери Симеонов: Лично аз съм свидетел, че Елена Йончева лъже


Валери Симеонов: Лично аз съм свидетел, че Елена Йончева лъже
30 Януари 2019, Сряда


Откъде да знам дали това, което сега казва, е истина. Редно би било да се изчака предварителната проверка и ако материалите стават за даване на съд, тогава да ги коментираме, коментира лидерът на НФСБ

Автор: Десант

Не мога да приема хвърлянето на обвинения през медиите да бъде насърчавано и да му се обръща внимание. Лично аз съм свидетел, че Елена Йончева лъже. Така коментира "разследването" на червената депутатка лидерът на НФСБ Валери Симеонов в парламента.

"Откъде да знам дали това, което казва, е истина. Редно би било да се изчака предварителната проверка и ако материалите стават за даване на съд, тогава да ги коментираме“, каза Валери Симеонов.

„Реагирал съм на случая с „Ларгото“ и съм го изпратил на съд още тогава, въпросите са към друг”. Това каза председателят на Комисията по култура и медии и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов във връзка с разследването на Елена Йончева, което тя сама нарече „Ало, Банов съм“.

На пресконференция на БСП днес тя изнесе пред медиите аудиозапис, на който твърди, че се чува гласът на министъра на културата Боил Банов от времето, когато е бил зам.-министър в същия ресор през 2016 г. По думите на Йончева става въпрос за схема, с която Банов предлага и разпорежда процедурни хватки, с които да не се търсят неустойки от изпълнителя на ремонта на Ларгото в размер на 700 000 лв.

„Сега проверих в правната дирекция. Аз съм подписал заповед, веднага след като се върнах от лечение от Германия. Заповед да се изведе дело, да се изплати неустойка за забавяне на срокове. Тук става въпрос за забавяне на строителя”, коментира още Вежди Рашидов.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки