Валери Симеонов с важно обръщение към всички политически сили в парламента


Валери Симеонов с важно обръщение към всички политически сили в парламента
23 Януари 2019, Сряда


Законът за горивата водеше до „бели петна“ в България за възможността за зареждане на бензиностанции, ликвидираше редица малки бензиностанции, каза лидерът на НФСБ

Автор: Янко Крумов

Обръщам се с молба към всички политически сили да подкрепят и второто гласуване на законопроекта днес. Това каза депутатът от „Обединени патриоти“ и лидер на НФСБ Валери Симеонов в дебатите по отлагането на Закона за горивата, предаде Агенция „Фокус“.

„Да поправим грешката си. Без да правим апокалиптични изказвания по отношение на импотентност на управлението“, коментира той, визирайки реплики на БСП от трибуната на парламента.

„Трябва да сме готови да реагираме и да поправим допусната грешка“, заяви Валери Симеонов.

„Законът за горивата водеше до „бели петна“ в България за възможността за зареждане на бензиностанции, ликвидираше редица малки бензиностанции.

Поставяше непосилни условия за собствениците им“, припомни той.

„Направихме каквото можахме тогава, аз в качеството си на вицепремиер и с колегите от НФСБ да разясним, че въпреки че законът е създаден с мотив за изсветляване на сектора, той в голяма степен беше лобистки“, посочи Симеонов.

„Не съм тук да изтъкна заслугите си, а това, че още тогава предупредих за рисковете от приемането на закона“, каза още той.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки