НФСБ отговаря на поредната манипулация на "Атака"


НФСБ отговаря на поредната манипулация на "Атака"
Ключови думи: НФСБ, декларация, Атака
22 Януари 2019, Вторник


За съжаление, проблемите в организацията и ръководството на парламентарната група видимо очакват своето решаване, се казва в декларация от ръководството на Национален фронт за спасение на България

Автор: Десант

По повод изявление на ръководството на партия "Атака", разпространено до медиите по-рано днес, за непроведено заседание на парламентарната група, уж по вина на НФСБ, ръководството на ПП НФСБ заявява:

"Заседанията на парламентарната група не са редовни, а се организират епизодично по решение на прeдседателя на групата  Волен Сидеров.

За провеждането на заседания на ПГ „Обединени патриоти“ председателят на парламентарната група съобщава на секретариата, който уведомява депутатите по телефона или чрез SMS. За заседанието на 22 януари 2019 г. не са уведомени нито секретариата, нито депутатите - голяма част, от които са от провинцията.

От партия „Атака“ не е присъствал никой - за кратко е дошъл Десислав Чуколов с екип на телевизия „Алфа“, като е напуснал стаята на групата ОП веднага след приключване на снимките.

ПП НФСБ определя съобщението от ръководството на "Атака" като некоректно и подвеждащо медиите. За съжаление, проблемите в организацията и ръководството на парламентарната група видимо очакват своето решаване.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
pisna-mi
22.01.2019 19:34:24
3
0
Просто отлюспете Атака и Сидеровци.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки