Тази пролет София ще бъде мотоциклетна столица


Тази пролет София ще бъде мотоциклетна столица
22 Януари 2019, Вторник


За пръв път участват всички марки на мотоциклетен салон

Автор: Десант

Тази пролет София ще бъде мотоциклетна столица. В обновената зала АСИКС АРЕНА (бивша зала "Фестивална"), в периода от 10 до 14 април ще се състои специализирано изложение за мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди, както и на свързаните с тях аксесоари, консумативи и принадлежности. Така Moto Expo 2019 ще представи най-новото в индустрията. 

Това не е новост за столицата, но сега за пръв път ще участват всички вносители на марките на големите производители на мотоциклети, аксесоари и оборудване без изключения. Затова всеки фен на мотоциклетизма може да бъде доволен, че го очаква вълнуваща среща с новите авангардни идеи на производители, дизайнери и конструктори на утвърдени световни марки. Затова ще видим най-новите модели на Honda, Harley Davidson, Triumph, BMW, KTM, Kawasaki, Peugeot, Suzuki, Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Yamaha, Ducati, Beta, Husqvarna, Kymco, MV Agusta, Benelli, Quadro и др.

Moto Expo 2019 идва във време, когато продажбите на нови мотоциклети у нас е във възход, а пазарът се развива и върви нагоре. За 2018 г. продадените нови машини надхвърлиха 1000 или по-точно 1028 мотоциклети. Това е прогрес, тъй като за 2017 г. бяха близо 900, без един байк. В същото време новите регистрации са над 5000. Затова вносителите на нови машини, а и тези на втора ръка, се надяват нещата да бъдат още по-добре.

В момента официалните вносители в България представляват над 20 световни марки, като в тях не влизат вносителите на китайски скутери и мотопеди. Най-новите марки на българския пазар са Triumph, Quadro и Beta, а от тази година на нашия пазар ще се появи и Benelli, които ще въдим за първи път април, на мотоизложението. Постепенно ще ви информираме за тези модели, които ще представят отделните марки.

Много от представените машини ще бъдат премиерни за България. Това обещават фирмите, вносители на мотоциклети. В залата ще има 10 щанда на отделните фирми, вносителки на мотоциклети. Във фоайето ще има също щандове. Там ще бъдат изложени продуктите на компанията BRP  – ATV-та, Can-Am, Ski-Doo, Sea-Doo. Освен това има и щандове на фирми, вносители на екипировка, аксесоари, резервни части и гуми.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки