Какво ни носи годината на жълтата земна свиня


Какво ни носи годината на жълтата земна свиня
28 Декември 2018, Петък


Вижте какво трябва да сложим на трапезата за новогодишната нощ

Автор: Дина Харизанова

Символът на 2019 г., според китайския календар, ще е жълтата земна свиня. Това животно винаги се намира в приповдигнато весело настроение. То има благ характер. 

Смята се, че жълтата земна свиня с ентусиазъм се хвърля в авантюри, като често не се замисля за последствията. 

Не бива обаче да не оценяваме по достойнство нейните умствени способности, колкото и да си мислим, че прасето е глупаво животно. Независимо от нейния нрав, свинята е способна да предвижда събитията и затова е трудно да попадне в капан. 

Китайците високо я ценят заради нейния весел и жизнерадостен характер. Смята се, че под нейния знак годината ще мине леко и непринудено, гарнирана с много смях и веселба. Тъгата ще отстъпи място и ще се свре в някое тъмно ъгълче.

Очаква се 2019 г. да бъде период на възраждане на семейните ценности. На преден план ще са децата, родителите и роднините. Грижата ще е основен критерий за създаването и запазването на топлото семейно огнище. Препоръчва се да отделяме колкото си може повече време за близките си, като за такова отношение ще бъдем възнаградени от Свинята.

Не бива да забравяме и приятелите си. Трябва да се стараем да поддържаме пълноценни контакти с тях през идващата година.  

Тя ще е късметлийска и за хората на риска, които ще бъдат спохождани от невероятен късмет. Тези, които започват кариерата си, не бива да се притесняват и следва смело да споделят плановете и мислите си.

Съветите към влюбените и тези, които търсят половинката си, е да търсят само истински чувства и да се вслушват в сърцето си. Свинята ще им помогне да направят правилния си избор. Най-добрият период за начало на нов любовен роман е средата на годината.

Във финансово отношение ни чакат само положителни моменти. Бидейки грижовна и добра стопанка, жълтата свиня ще помага да избегнем ненужните разходи и да натрупаме добър капитал за бъдещето.

Подготвяйки новогодишната си трапеза, не бива да забравяме какво обича да похапва прасето. Преди всичко на масата не трябва да има празно място. 

За предпочитане е да се сервират орехи, ядки, зелена салата, тестени печива и всякакви зърнени храни, а също и горещи супи. От напитките заложете на вино с тъмен цвят. 

Свинята е всеядно животно, така че ще се радва на всякакво угощение, стига то да е приготвено от душа и сърце.


В категории: Добри Вести

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки