До оазиса на брега на Червено море вече може да се стигне само за 1 евро


До оазиса на брега на Червено море вече може да се стигне само за 1 евро
21 Декември 2018, Петък


Българските туристи имат време до края на март да резервират полет с намалена цена до израелския курорт Ейлат

Автор: Десант

От днес Wizz аir, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, пуска неустоима начална цена за маршрута София – Ейлат. Изключително изгодните тарифи, започващи от 1 евро, са валидни за период на пътуване до 31 март 2019 г.

Ейлат е най-южният град в Израел и е наричан оазис на брега на Червено море. Той предлага на посетителите си великолепно съчетание от величествени планини, красиви плажове, коралови рифове и подводен свят, и слънчево време през цялата година.

Без съмнение Ейлат е един от най-уникалните градове в Израел и един от най-ексклузивните курорти в света, който привлича милиони посетители годишно. От 1985 г. насам градът има статут на безмитна зона – факт, който също привлича много туристи.

Българските клиенти имат време до края на март, за да резервират полет с намалена цена и да посетят слънчев Израел още тази зима. Wizz аir предлага удобни полети между София и Ейлат 2 пъти в седмицата, всеки вторник и четвъртък.

От авиокомпанията предупреждават, че цената от 1 евро за еднопосочен билет включва всички данъци, административни и други задължителни такси и една ръчна чанта (максимални размери: 40x30x20 см). Багаж на колелца и всеки чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Тя се отнася само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на Wizz аir.

Броят на местата на посочените цени са ограничени. Посочената цена се предлага само за маршрутите Виена (VIE) – Ейлат (VDA) и София (SOF) – Ейлат (VDA), за избрани полети и само за ограничен период от време. По тази причина цената може внезапно и значително да се промени.

Периодът на пътуване е ограничен, пътуването трябва да бъде осъществено до 31 март 2019 г. Промоцията се отнася за резервации, включващи максимум 10 пътници. 


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки