Ще проверяват жилищен блок в Карнобат след жалба за дефекти при саниране


Ще проверяват жилищен блок в Карнобат след жалба за дефекти при саниране
21 Декември 2018, Петък


Ремонтите по сградта още не са приключили

Автор: Десант

С писмо до кмета на община Карнобат заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. зам.-министър Деница Николова е поискала проверка на извършваните строително-ремонтни дейности на жилищен блок в Карнобат.

Сградата се реновира по проект „Повишаване на енергийната ефективност в жилищния сектор в град Карнобат“, финансиран от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. 

Блокът се намира на  ул. „Карнобатска комуна" 1А.

В Министерството на регионалното развитие и благоустройството е получена жалба, в която се изразява недоволство от начина на саниране на блока.  

Сградата все още не е въведена в експлоатация и ремонтите по нея не са приключили. Обновяването на триетажната сграда с партер е започнало на 14 юни тази година. Стойността на ремонтите е 288 хил. лв. 

По информация на Община Карнобат, строителната фирма ще предприеме мерки по отстраняване на проблемите. Резултатите от проверката се очакват до средата на месец януари 2019 г.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки