Какво ще е времето на Коледа и Нова година


Какво ще е времето на Коледа и Нова година
21 Декември 2018, Петък


Затопляне ще започне да се усеща още от утре, 22 декември, като в понеделник - 24 декември, ще е най-топлият ден от тези дни

Автор: Десант

В понеделник срещу вторник, 24-25 декември, ще вали, сочат синоптичните модели, представени от Людмил Кържилов в "Дарик кафе". От северозапад на югоизток ще има повече облаци и на места ще превалява сняг, на други - дъжд. Температурите в страната обаче ще са положителни.

Затопляне ще започне да се усеща още от утре, 22 декември, като в понеделник - 24 декември, ще е най-топлият ден от тези дни. Дори нощните и ранните сутрешни часове ще са с положителни температури.

В южните райони в Тракия, в Източна Тракия, на север от планините може да видим температури над 7-10 градуса. Също така ще се затопли и във високите котловинни полета на Западна България, където е и София, и ще видим температури от 6-7 градуса над нулата в неделя и понеделник.

Във вторник се връщаме отново в "нормалната" в температурно отношение зима. Ще застудее отново, но сериозни студове прогнозите не показват до началото на Нова година. Това означава, че дневните температури ще бъдат малко над нулата, а нощните под нулата.

Прогнозите показват, че в Новогодишната нощ е възможно да има преваляния от север на юг, а след 2 януари е възможно да има и по-сериозни преваляния.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки