Деца от Поморие обединиха усилия за благотворителна кауза


Деца от Поморие обединиха усилия за благотворителна кауза
17 Декември 2018, Понеделник


Базарът в сградите на СУ „Иван Вазов” ще работи до сряда, 19 декември

Автор: Силвия Горанова

За девети пореден път в двете сгради на СУ "Иван Вазов" - Поморие отвори врати благотворителният коледен базар „Детска звезда”. С много старание ученици, родители и учители и тази година подредиха десетки шарени щандове, отрупани с лакомства, играчки, ръчно изработени картички, сурвачки и сувенири.

Целта на хуманната инициатива е със събраните средства да се помогне на младежите от фондация „Свети Мина“, като част сумата традиционно се заделя и за поморийските ученици със специални образователни потребности.

Тържественото откриване бе съпътствано от кратка празнична програма, изнесена от учениците във 2.А. и 2.В. клас. Изпълненията им бяха аплодирани от кмета Иван Алексиев, председателя на Общински съвет - Поморие Адам Адамов и общински съветници.



Няма нищо по-хубаво от това да помогнеш на някого и да го накараш да се усмихне. Аз се радвам и Ви благодаря, че за поредна година организирате този базар, защото така се възпитават добри хора и се дава ценен пример на цялото ни общество, каза кметът Иван Алексиев.

"Вдъхновена от Вашата инициатива, Община Поморие също стартира благотворителна акция "Сърцето на Поморие". Нека да пълним това сърце, защото е в помощ на нашата болница и на най-малките!" - добави той.

Базарът ще работи до сряда (19 декември) и всеки, който има желание, може да посети сградите на СУ „Иван Вазов” и да подкрепи каузата.


В категории: Новини , Общини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Potrebitelq
17.12.2018 19:41:08
1
0
Ami v kvartala nqmali bazar shto samo za tva soy .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки