Продадоха 50-годишно уиски за 65 хиляди лева на търг в България


Продадоха 50-годишно уиски за 65 хиляди лева на търг в България
17 Декември 2018, Понеделник


Рядкото и изключително лимитирано издание на сингъл малц питието с марка The Macallan ексклузивно е отлежавало в европейски дъбови бъчви

Автор: Десант

Най-колекционираното уиски в света - The Macallan Highland Single Malt Whisky предостави възможност на любителите колекционери у нас да наддават за 1 от 200 бутилки, бутилирани за цял свят, от този рядък колекционерски сингъл малц, отлежавал пет десетилетия. Всяка една от бутилките е ръчно номерирана, а номер 126 намери своя колекционер в България, където 50-годишният The Macallan бе продаден на търг за 65 000 лв. 

Рядкото и изключително лимитирано издание сингъл малц уиски ексклузивно е отлежавало в европейски дъбови бъчви, в които преди това е отлежавало шери вино от Испания, благодарение на които добива ярък кехлибарен цвят и богат плътен вкус.

Част от средствата, събрани от търга, ще бъдат дарени за създаване на звено за обучение и професионална квалификация на хора с различни възможности в Адаптиран кариерен център на Jamba.


В категории: Новини , Парадокси

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
pitam
20.12.2018 13:00:37
0
0
Това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 чаши на ден .
http://bit.ly/2HLQ2wA
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки