Вицепремиерът Марияна Николова получи почетна грамота от Аграрен университет - Пловдив


Вицепремиерът Марияна Николова получи почетна грамота от Аграрен университет - Пловдив
13 Декември 2018, Четвъртък


Земеделският сектор има пряко влияние върху развитието на икономиката и утвърждаването на българската продукция като конкурентна, каза заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика

Автор: Десант

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика, Марияна Николова получи почетна грамота от Аграрен университет - Пловдив за принос в развитие на политики в областта на аграрното образование и земеделския сектор в България.



Призът и беше връчен от проф. д-р Христина Янчева, ректор на висшето учебно заведение.

Вицепремиерът беше почетен гост на тържествената церемония по повод дипломирането на студентите, завършили образователната и квалификационна степен “бакалавър” и “магистър” от Випуск 2018-та.

В словото си вицепремиерът подчерта, че Аграрния университет със своята над 70-годишна история, е важен фактор за създаване на кадри за съвременния земеделски бизнес и  постигане на европейските изисквания в българското селско стопанство.

“Тук се намират важни решения за практиката в сферата на безопасните храни, фуражите, биогоривата и за редица други проблеми в земеделския сектор, който има пряко влияние върху развитието на нашата икономика и утвърждаването на българската продукция като конкурентна”, заяви заместник министър председателят.

Марията Николова пожела на абсолвентите да имат високо самочувствие и отлична реализация с дипломата, която вземат днес.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки