Директорът на СДРВ Ивайло Иванов е предложен за главен секретар на МВР


Директорът на СДРВ Ивайло Иванов е предложен за  главен секретар на МВР
Снимка: Канал 3
12 Декември 2018, Сряда


Той има всички необходими качества за длъжността, каза вътрешният министър Младен Маринов


Директорът на СДВР ст. комисар Ивайло Иванов е предложен за главен секретар на МВР. Това обяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов на брифинг в Министерски съвет, цитиран от Канал 3.

Младен Маринов уточни, че кандидатурата на Иванов е предложена за одобрение от Министерски съвет и предстои да бъде направено предложение към президента за издаване на указ за назначаването му.

Ивайло Иванов има всички необходими качества за длъжността главен секретар на МВР каза Маринов.

Ивайло Стефанов Иванов е дългогодишен служител на Министерството на вътрешните работи. Минал е през всички длъжности в кариерното развитие, включително от полицай в „Охранителна полиция“, поделението за специализирани полицейски сили, през зам.-директор на “Гранична полиция” – Аерогари, директор на „Гранична дирекция“-Драгоман, директор на Столичната дирекция на вътрешните работи.

Завършил е Академията на МВР, след което и магистратурата с юридическо образование. Изкарал е множество международни школи, включително в Унгария и САЩ.

"Смятам, че има всички необходими качества за работа в екип и изпълнение на длъжностната характеристика, която изисква длъжността главен секретар на вътрешните работи“, посочи министър Маринов.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки