Пуснаха предсрочно от затвора осъден за убийство, той изнасили жена в Перник


Пуснаха предсрочно от затвора осъден за убийство, той изнасили жена в Перник
10 Декември 2018, Понеделник


В момента редивистът се намира в Затвора в гр. Бобов дол, спрямо него е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“

Автор: Янко Крумов

Районна прокуратура – Перник е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу М.К. (на 42 години) за изнасилване, извършено от него в условията на опасен рецидив, съобщават от Апелативна прокуратура – София.

През 2009 г. обвиняемият К. бил осъден за убийство на петнадесет години „Лишаване от свобода“. Осем години по-късно той бил предсрочно освободен от изтърпяване на останалата част на наказанието по присъдата.

След като излязъл от затвора той се свързал с негов братовчед – С.А., който му намерил работа на строителен обект в гр. Перник и му разрешил да живее известно време в жилището му.

За да може обвиняемият да изпълнява постановената му пробационна мярка „Задължителна регистрация по настоящ адрес“, М.К. се регистрирал на адреса на братовчеда си.

В същия имот, освен С.А., живяла малолетната му дъщеря и приятелката му А., с която той живял на семейни начала.

Една вечер през м. март 2018 г. С.А. с детето му отишли на гости. Обвиняемият К. останал в дома с А. Възползвайки се от това обстоятелство, той опрял нож до гърлото на жената и с нетърпящ възражение тон й заповядал да се съблече, за да правят секс.

След случилото се М.К. продължил да живее в жилището на С.А. На няколко пъти той отново извършил съвкупление с А., въпреки волята й. За да сломи съпротивата й, той й нанасял юмруци в лицето. Заплашвал я, че ако сподели на някого, ще убие всичките. Това заканване въздържало жената да разкаже на мъжа си за случилото се до 13 май, когато на връщане от събор в гр. Червен бряг, тя споделила за насилието.
Още същия ден двамата с мъжа й подали сигнал за случилото се в РУ на МВР гр. Перник.

В момента обвиняемият М.К. се намира в Затвора в гр. Бобов дол, като спрямо него е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки