Задържаха за 72 часа мъж, убил родната си майка


Задържаха за 72 часа мъж, убил родната си майка
03 Декември 2018, Понеделник


Прокуратурата ще иска най-тежката мярка за неотклонение спрямо 23-годишния Кадир

Автор: Десант

23-годишният Кадир Р. е задържан за срок до 72 часа в ареста, след като Окръжната прокуратура в Добрич го привлякла като обвиняем за убийството на родната си майка.

До изтичане на срока на предварителното му задържане прокуратурата ще внесе искане в Добричкия окръжен съд за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

На 2 декември 2018 г. след полунощ Кадир и съпругата му се върнали след гостуване в свои приятели. В дома им в тервелското село Честименско помежду им възникнал конфликт.

Скандалът събудил майката на обвиняемия, която се опитала да разтърве сина и снаха си. Кадир ударил майка си. След това съпрузите продължили разправията в стаята си.

51-годишната жена отново се опитала да спре скандала между двамата. Тогава Кадир я ударил отново. Майка му паднала на земята и починала. Тежка черепно-мозъчна травма е причината за смъртта й.

Действията по разследването на семейната драма, завършила с убийството на 51-годишната Р.А. продължават под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич.


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки