Планински спасители намериха 91-годишен дядо, изгубил се на Витоша


Планински спасители намериха 91-годишен дядо, изгубил се на Витоша
Снимки: Планинска спасителна служба - Отряд София
26 Ноември 2018, Понеделник


Той споделя с тях рецептата си за дълголетие - вижте я

Автор: Десант

Екип на Отряд София при Планинската спасителна служба проведе през почивните дни успешна акция за откриване на изгубен турист на Витоша.

Във втора нарядна група-София получават в 18 ч. в събота сигнал за изгубен турист в района на Ярловски купен. Тръгнахме четири човека От Черни Връх в посока Ярлово по следите в снега тръгват четирима спасители.

​След 5 часа търсене, комуникиране с изгубения, изстреляни няколко сигнални ракети и доста викане, те успяват да открият издирвания от тях човек над с. Ярлово. Туристът се оказва 91-годишен дядо. За щастие го намират контактен и в добро състояние. Към 1 ч. посред нощ го предават невредим на близките му в с. Железница.



На изпроводяк държеливият старец споделя със своите спасители рецептата си за дълголетие, която се оказва повече от елементарна - всяка седмица трябва да се изяждат по три свински крачета за здрави стави!

Момчетата от столичната спасителна служба споделят във "Фейсбук", че смятат да изпълняват редовно заръката на дядото турист от Железница.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки